10 jaar Amsterdam in Dialoog

Voor de 10e keer vond de Dag van de Dialoog in Amsterdam plaats. Dit jaar met het thema: Waar sta jij voor op?
Op ruim 150 locaties in Amsterdam waren er tafels georganiseerd waar de dialoog rondom dit thema plaatsvond. Mensen gingen met elkaar in gesprek over dat wat in deze tijd van verandering zo belangrijk is: waar sta jij voor op, waar wil jij jezelf voor inzetten?

10 jaar geleden ontstond deze dag na de moord op Theo van Gogh. Nog steeds is de dialoog even hard nodig voor onderling begrip en meer samenhang in de samenleving.

Vanuit het platform Amsterdam Dialoog was mijn rol leidinggevende media en communicatie waarbij ik me richtte op het ontwikkelen, produceren en communiceren van de marketing, PR- en communicatiestrategie naar diverse maatschappelijke partijen en individuen. Vanuit deze strategie heb ik diverse communicatiemiddelen en kanalen ingezet om het jubileum tot een succes te maken.

1

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Kijk bij de volgende services:

Faciliteren


Faciliteren van van brainstormsessies, workshops of veranderingen. Als externe facilitator focus ik me op het proces van de sessies. Hierbij maak ik gebruik van diverse werkvormen.

Lees meer

Projecten en evenementen


Ik heb een voorliefde voor organiseren, plannen en overzicht bewaren. Ik houd er dus van om projectmatig te werken en evenementen van A tot Z te organiseren.

Lees meer
Elsje van de Weg is als een windsurfer die op elke golf kan surfen! Met haar natuurlijke nieuwsgierigheid en sociale toewijding is ze van grote waarde geweest binnen het projectteam van de Amsterdamse Dag van de Dialoog. Ze kijkt, leert, stelt vragen en zorgt dan dat de klus met een grote lach en teamwork geklaard wordt. Ik werk daarom graag met Elsje samen en waardeer haar samenwerkende vaardigheden, integriteit en enthousiasme enorm. Daarbij is haar interesse in het sociaal maatschappelijk innovatieveld van grote waarde. In de toekomst kijk ik er erg naar uit om meer werk met haar te blijven doen.
- Miranda Willems