Fairminds DYO Pop-up store

Drie maanden konden we er ons eigen feestje van maken: de Fairminds Design Your Own Pop-up store in Utrecht. Met deze winkel wilden we jongeren inspireren en activeren tot een fairtrade en duurzame levensstijl. We verkochten dan ook alleen maar fairtrade producten. Met name de Dopper, Tony Chocolonely en de soepen van Kromkrommer gingen als warme broodjes over de toonbank. Ook was de winkel een mooi platform voor kleine en startende ondernemingen. Naast het verkopen van producten organiseerden we allerlei workshops en evenementen. Zo kon je elke woensdag en zondag komen snailmailen en hebben er diverse Inspiration Fairs plaatsgevonden waarin kleding werd geruild, met restjes werd gekookt en diverse interessante sprekers hun verhaal kwamen doen. Samen met Danielle Groenewald was ik de winkelmanager en mochten we samen het concept ontwikkelen en op alle diverse vlakken tot uitvoer brengen. Dit feestje is nu afgelopen, maar wie weet poppen we in de toekomst weer ergens anders op.
10703503_725064837568420_5984894806741519349_n (1)

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Kijk bij de volgende services:

Conceptontwikkeling


Ik maak graag het verhaal van een bedrijf/initiatief of idee duidelijk in één pakkend concept en vertaal dit vervolgens in verschillende bouwstenen.

Lees meer
De afgelopen drie maanden heb ik intensief met Elsje mogen samenwerken. Samen hebben wij de pop-up store van Fairminds draaiende gehouden en heb haar als collega ervaren als perfecte aanvulling op ons team. Elsje is een vrolijke meid, een harde werker en een echte creatieveling die graag met haar handen werkt. Ze weet het overzicht te bewaren en events tot in de puntjes te organiseren.
- Daniëlle Groenewald