THUIS

Bij Thuis geloven we in een sociale, duurzame en verbonden wereld en dat iedereen daar een verschil in kan maken. Door dagelijkse keuzes en kleine acties kan je namelijk een bijdrage leveren op lokale schaal, wat weer invloed heeft op het grote geheel.

In het kader hiervan hebben zijn we een ontmoetingsplek en werkplek in het centrum van Wageningen gestart waar we inwoners, ondernemers en de gemeente bij elkaar brengen en hen stimuleren en faciliteren om een verschil te maken in de stad. Daarnaast is er gelijk veel ruimte om een activiteit te organiseren of om te experimenteren met jouw idee voor de stad.

Bij Thuis is alles gebaseerd op basis van delen. Je mag de faciliteiten en het netwerk van Thuis gebruiken en in ruil daarvoor doe je iets terug dat in jouw ogen even waardevol is. Zo kan je een pak koffie meebrengen, een keer stofzuigen of helpen bij een project. Door talenten, kennis en spullen te delen geven we samen vorm aan Thuis.

Sinds 3 oktober 2016  zijn de deuren van Thuis geopend. Ik ben een van de initiatiefnemers en ben er nog steeds werkzaam.

Stationsstraat 32, Wageningen

foto

 

 

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Kijk bij de volgende services:

Community building


Een community "managen" bestaat in mijn ogen niet. Een community bouwen (opzetten) wel. Dit is een mooi, spannend en strategisch proces, waar ik je graag bij help.

Lees meer

Conceptontwikkeling


Ik maak graag het verhaal van een bedrijf/initiatief of idee duidelijk in één pakkend concept en vertaal dit vervolgens in verschillende bouwstenen.

Lees meer